Menu
Winkelwagen

Van Pommeren Specialty


Wij zoeken heerlijke koffies uit waar jij thuis, op kantoor of in de horeca van kunt genieten. Of het nou die lekkere klassieker is die je op elk moment kunt drinken of die fruitige Ethiopiër die met melk naar bosbessenmuffins smaakt: wij zoeken die pareltjes uit zodat jij altijd krijgt wat je wilt.


Van Pommeren Blend


We één vaste topper: onze Van Pommeren Blend, een echte klassieker. Daarom verpakt in de chique matzwarte zak, verkrijgbaar in 250 gram en 1 kilo. De Van Pommeren Blend is vol, romig, krachtig én soepel, en daarom geschikt voor elk moment van de dag. Puur of met de melk, hij is gewoon lekker.Afwisselende Smaken van verschillende herkomsten


Daarnaast willen wij je graag verrassen met verschillende afwisselende koffies. Per 250 gram en 1 kilo verpakt in een frisse matwitte zak. De ene keer komt de koffie uit Midden-Amerika en de andere keer uit Afrika of uit Azië. Écht belangrijk zijn de kwaliteit, de duurzaamheid en uiteraard de smaak. Dan een nootachtig, de ander chocolade-achtig en weer een ander wat fruitiger. Altijd iets dat het proberen waard is. Met uiteraard een duidelijke omschrijving van waar de koffie vandaan komt, hoe hij verwerkt of geteeld is en waarom hij smaakt zoals wij zeggen dat hij moet smaken.

Elke koffie wordt op één manier gebrand, we hanteren namelijk de zogeheten omni-roast methode. Dat betekent dat de koffie optimaal is gebrand om de áller-áller-állerlekkerste smaken tot uiting te laten komen die erin zitten, ongeacht hoe je hem zet. Oftewel jij kiest wat je lekker vindt én hoe je die koffie wilt gebruiken. Licht gebrand voor espresso of wat donkerder voor filter, jij bent de baas.

Zakelijke klant?


Zoek je koffie voor in jouw horecagelegenheid of op kantoor? Kom langs om een bakkie te doen of bestel een proefpakket om onze koffie te proberen. We hebben jarenlange ervaring met het leveren van koffieapparatuur. We kiezen daarbij niet blind voor de bekendste merken, maar houden ook rekening met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Behalve voor koffie en apparatuur, kun je ook bij ons ook terecht voor trainingen voor jou en je personeel. Kom een keer proeven op de Lijnmarkt 47 in Utrecht (plan wel even per e-mail een afspraak in).


Bestellen maar!


Bestel je meerdere kilo’s in een keer? Geen probleem, op de site kun je alle kortingen zien. Hoe meer je bestelt hoe meer korting je krijgt. Of je nou voor thuis, je horecazaak of je kantoor bestelt, iedereen krijgt dezelfde scherpe prijs. Duidelijk toch? Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact op.

Groeten, Team van Pommeren