Menu
Your Cart

Medium Roast

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Caffè Martella Model: CMMaximum1
Caffè Martella Maximum Class 1kg Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Van Pommeren's Keuze De Maximum Class van Caffé Martella. Een gave combinatie van volle Italiaans gebrande koffie en een milde afdronk. Omdat wij al meer dan 10 jaar samenwerken met de fami..
€20,90
Excl. BTW:€19,17
Merk: Caffè Martella Model: CMMaximum250
Caffè Martella Maximum Class 250 gram Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Productomschrijving Deze koffie van koffiebranderij Martella uit Rome herken je direct aan een perfecte balans in smaak. De toeweiding die zij hebben voor de klassieke espresso gaat ver en ..
€7,00
Excl. BTW:€6,42
Merk: Caffè Martella Model: CMbiocaffe1
Caffè Martella Biocaffè 1kg Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit RomeEen bijzondere espresso is bijzonder in elk opzichtEerlijke handel en milieuvriendelijke houding is, zoals Martella verkondigd, geen loze marketingzin, maar een feit. In 2016 werd de BIO C..
€26,00
Excl. BTW:€23,85
Merk: Van Pommeren Specialty Model: VP-Specialty-Blend-250gr
Van Pommeren Specialty Blend - 250 gram - Koffiebonen Onze eigen blend, gebalanceerd en perfect geschikt voor ieder moment van de dag! Productomschrijving De Van Pommeren Blend. Deze blend is heerlijk voor elk moment van de dag. Romig, vol, kruidig en 100% Arabica. Lekker als cappuccino in de och..
€7,50
Excl. BTW:€6,88
Merk: Caffè Martella Model: CMMirus1
Caffè Martella Mirus Class 1kg Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Productomschrijving Deze koffie van koffiebranderij Martella uit Rome herken je direct aan een perfecte balans in smaak. De toeweiding die zij hebben voor de klassieke espresso gaat ver en is inmi..
€19,90
Excl. BTW:€18,26
Van Pommeren Specialty Blend - 1kg - Koffiebonen Van Pommeren Specialty Blend - 1kg - Koffiebonen
Niet op voorraad
Merk: Van Pommeren Specialty Model: VP-Specialty-Blend-1kg
Van Pommeren Specialty Blend - 1kg - Koffiebonen Onze eigen blend, gebalanceerd en perfect geschikt voor ieder moment van de dag! Productomschrijving De Van Pommeren Blend. Deze blend is heerlijk voor elk moment van de dag. Romig, vol en kruidig. Deze 100% Arabica is lekker als cappuccino in de o..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6