Menu
Winkelwagen

Klantenservice

Klantenservice


Verzending en levering
Bij bestellingen onder de  €25,00 incl. Btw wordt €4,95 in rekening gebracht.
Bij besteding boven de €25,00 wordt het kosteloos aan huis gestuurd.
Verzending gaat via PostNL en duurt meestal 1 - 3 werkdagen nadat de bestelling compleet is afgerond.
Verdere punten kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden.
Privacy
Van Pommeren vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd.
 
Wanneer u via onze website bestelt, hebben wij natuurlijk een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die u zodoende invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen. 
Van Pommeren geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden.
 
Wij zullen dus nimmer uw persoonlijke gegevens openbaar maken danwel verstrekken aan derden, tenzij hiervoor een gerechtelijk bevel is. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan

Retouren en omruiling

Kopers die niet handelen in de uitoefeningen van een beroep of bedrijf kunnen de met Van Pommeren gesloten overeenkomst gedurende een termijn van 14 dagen na levering zonder opgave van redenen ontbinden en het in kader an de overeenkomst geleverde product(en) in de originele verpakking, ongebruikt en ongeopend aan ons terugzenden.
De klant dient dit schriftelijk (per email, per fax of per post) aan Van Pommeren te melden.
De klant dien het product - na overleg met van Pommeren - terug te sturen naar het door van Pommeren vastgestelde retouradres.
De klant dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.
De aan ons gedane betaling van de geretourneerde producten zullen binnen 14 dagen na ontvangst van deze retourzending door Van Pommeren worden terugbetaald.
Van Pommeren behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slecht een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het producte reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de klant (anders dan die Van Pommeren of de leverancier van het product) is beschadigd.
Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Van Pommeren schade heeft opgelopen die aan een handelen of nalatigheid van de klant te wijten is of anderszins voor risico van de klant komt, zal Van Pommeren de klant hiervan schriftelijk (per email, per fax of per post) in kennis stellen. 
Van Pommeren heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de klant terug te betalen bedrag in te houden.
Bestelprocedure
U kunt op onze site zeer eenvoudig bestellen door een zogenaamde account aan te maken.
Hierin kunt u uw gegevens opslaan voor een volgende bestelling waardoor u snel en simpel kunt bestellen.
Wilt u geen account aanmaken kunt u ook bestellen zonder dat uw gegevens op de webserver wordt opgeslagen, een nadeel hiervan kan zijn dat u bij elke bestelling alle gegevens wederom moet invullen.
Ook kunt u met een account een verlanglijst samenstellen waardoor u zeer gemakkelijk kunt kijken wat u een vorige keer had gezien en misschien nog wilt hebben.
Betalingen, prijzen en promoties
Betalingen dienen vooraf te geschieden.
Dit kan op 2 manieren: betalen via iDeal, MasterCard of Visa op een veilige en snelle manier zonder onze site te verlaten of door middel van een Overschrijving per bank. U krijgt dan een mailtje met alle gegevens om uw betaling te laten geschieden via een vooruitbetaling per bank of giro.
Prijzen, de prijzen op de website zijn hetzelfde als in de winkel.
Met uitzondering van producten / aanbiedingen / promoties waarbij staat dat het een internet actie is.
Mochten er fouten in de prijzen vermeld staan behoud Van Pommeren zich het recht dit na de bestelling geplaatst is te corrigeren.
Bekijken van voorgaande orders
Als u een account aangemaakt heeft kunt u de voorgaand geplaatste bestelling terug kijken.
Hiervoor moet u inloggen op uw account en klikken op voorgaande bestellingen.
Updaten van accountgegevens
Mochten uw gegevens veranderen dient u dit tijdig te veranderen in uw account zodat er geen fouten ontstaan.
Van Pommeren verzend de producten naar het opgegeven adres en kan daar niet verantwoordelijk voor gehouden worden als dit een foutief adres blijkt te zijn.