Menu
Winkelwagen

Onderhoud & Reparatie RSS Feed

04 nov. Warmtewisselaar Espressomachine Ontkalken
Robbert 0 214
Warmtewisselaar Espressomachine Ontkalken  Wij raden af om zelf uw warmtewisselaar espressomachine te ontkalken.Waarom?Wanneer u uw warmtewisselaar machine wilt ontkalken is het lastig om al het ontkalkingsmiddel uit uw machine te spoelen. Dit ..
12 sep. Thermoblock Machine Ontkalken
Robbert 0 7538
Bekijk hieronder hoe je je machine met een thermoblok ontkalkt!  Welk ontkalkingsmiddel heb ik nodig? Wij verkopen verschillende ontkalkers, maar deze zijn niet allemaal geschikt voor machines met een Thermoblock aangezien machines met ther..
10 sep. Enkele Boiler Espressomachine Ontkalken
Robbert 0 1401
Ontkalk je 'enkele boiler' machine  Welk ontkalkingsmiddel heb ik nodig? Wij verkopen verschillende ontkalkers en afhankelijk van de gebruikte materialen zijn er verschillende opties. Wat belangrijk is, is dat u geen natuur- of keukenazijn ..
10 sep. Gaggia Classic Ontkalken
Robbert 0 2612
Gaggia Classic Ontkalken  Welk ontkalkingsmiddel heb ik nodig? Wij verkopen verschillende ontkalkers en we raden de Van Pommeren Apparatuur Ontkalker aan voor de Gaggia Classic (Pro). Wat belangrijk is, is dat u geen natuur- of keukenazijn ..
10 sep. Rancilio Silvia Ontkalken
Robbert 0 1658
Bekijk hieronder hoe je een Rancilio Silvia kunt ontkalken!  Welk ontkalkingsmiddel heb ik nodig? Wij verkopen verschillende ontkalkers en deze zijn allemaal geschikt voor de Rancilio Silvia. Wat belangrijk is, is dat u geen natuur- of keuk..
10 sep. Espressomachine Ontkalken
Robbert 0 1470
Hoe ontkalk ik mijn espressomachine? Kalk verstopt je machine en kan er voor zorgen dat je geen koffie meer kunt zetten. Fijn om bij te houden dus! Om te weten hoe je een espressomachine ontkalkt is het belangrijk om te weten welk type espressoma..
10 sep. Quick Mill Ontkalken
Robbert 0 1939
Bekijk hieronder hoe u uw Quick Mill kunt ontkalken!  Welk ontkalkingsmiddel heb ik nodig? Wij verkopen verschillende ontkalkers en deze zijn allemaal geschikt voor de Quick Mill machine. Wat belangrijk is, is dat u geen natuur- of keukenaz..
08 jan. Moccamaster ontkalken
Robbert 0 8230
Technivorm Moccamaster ontkalken? Ontdek hoe dit het beste kan. Met regelmaat krijgen wij de vraag hoe de Technivorm Moccamaster het beste te ontkalken is. Dit is eenvoudig te doen en met 4 stappen zo gepiept!Wij raden aan om dit na 100 keer ..
18 dec. How to: Gaggia Classic Upgrade Set monteren
0 1725
How-to: monteren van de Gaggia Classic Upgrade set De Gaggia Classic is één van onze favoriete (compacte) espressomachines. Door zijn kleine formaat en toch professionele afwerking, is de Gaggia Classic Coffee Pro een machine waar u jaren veel pl..
08 aug. Macap M4D Schoonmaken
Robbert 0 1150
Macap M4D Schoonmaken Hoe kunt u grondig uw Macap M4D schoonmaken? Is uw molen vastgelopen? Helpt zelfs het makkelijk reinigen met een molenreiniger niet? Probeer dan het volgende:Haal de stekker uit het stopcontact. Verwijder de regelaa..
26 jun. Onderhoud Eureka Mignon serie
0 3954
Onderhoud Eureka Mignon serie  Onderhoud voor de Eureka Mignon serie: Manuale, Silenzio, Specialita, Filtro en Brew Pro. 1. Is uw molen vastgelopen of zijn de maalschijven aan vervanging toe? In het onderstaande filmpje ziet u precies h..
29 mrt. Help, mijn koffiemolen doet niks meer!
0 5327
Help, mijn koffiemolen doet niks meer! U wilt de dag beginnen met een overheerlijke espresso. Alleen als u de koffie vers wilt malen doet uw koffiemolen helemaal niks meer. Het kan zijn dat uw koffiemolen te fijn staat, er misschien een koffieboo..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18