Menu
Your Cart

Koopgids RSS Feed

25 jun. Wat gebeurt er met mijn pakketje wanneer je besteld bij Van Pommeren?
Luuk 0 460
Wat gebeurt er met mijn pakketje wanneer je besteld bij Van Pommeren?Ik denk dat veel mensen deze vraag zich afvragen wanneer ze een order aanmaken bij onze winkel. Logisch natuurlijk. Want het is ook een belangrijke vraag om te stellen. In deze b..
19 mei Ode aan de Brew
Beau 0 493
 De Fellow Ode Brew Recensie Ode aan de Brew Wie had er ooit gedacht dat een huishoudelijk apparaat met zo'n harde hype op de markt zou komen. In ieder geval niet zo hard als de media bewuste Californische fabrikant van koffieapparatuur F..
17 dec. Een nieuwe machine, wat nu?
Robbert 0 588
  Een nieuwe machine, wat nu? Om zo vol en lang mogelijk van uw nieuwe machine te kunnen blijven genieten is het fijn om het één en ander te weten! In deze blogpost proberen we vanalles uit te lichten zodat u vandaag begint met maximaal genie..
08 sep. Review: Eureka Mignon Filtro koffiemolen
0 630
Eureka breidt zich uit met koffiemolens voor filter Nieuws vanuit Italië! Eureka, het bedrijf dat al koffiemolens produceert sinds 1920, gaat zich nu ook focussen op koffiemolens voor filterkoffie. Eureka's eerste wapenfeit voor de thuismarkt is ..
26 apr. Beste koffiemolen (2020)
Robbert 0 2745
 De beste koffiemolen (2021)  Maalt u voor filter of espresso koffie? Voordat we beginnen met het uitzoeken van een koffiemolen is het belangrijk om te weten dat er molens specifiek voor filter en espressokoffie gemaakt worden.Naast prakt..
12 feb. Gaggia Classic VS Rancilio Silvia - De vergelijking van de espressomachines!
0 2487
Gaggia Classic VS Rancilio SilviaBen jij aan het oriënteren naar een compacte espressomachine? Dan ben je vast al de Gaggia Classic of de Rancilio Silvia tegengekomen. Deze enkele boiler espressomachines worden beide al tientallen jaren gemaakt in..
03 feb. Review: Eureka Mignon Specialita koffiemolen
0 5067
Eureka Mignon Specialita koffiemolen - Review   De Eureka Mignon Specialita: krachtig, stil en compact De Eureka Mignon serie staat al jaren bekend twee dingen: compact formaat en hogewaardige kwaliteit maling. Sinds zijn introductie in 201..
29 jan. Review: Quick Mill 820 Espressomachine
0 4923
Review: de Quick Mill 820 Espressomachine Het orientatieproces naar de beste koffiemachine voor thuis kan lang en wellicht wat verwarrend zijn. Er zijn zoveel verschillende merken en espressomachines, dat je al snel door de bomen het bos niet mee..
09 jan. Op de koffie bij Profitec!
Robbert 0 1406
  Op de koffie bij Profitec!  Om 2019 mooi af te sluiten zijn we bij Profitec op de koffie geweest. Na een lange weg naar Bammenthal, Duitsland was het tijd om het jaar samen te vatten en om te praten over de laatste ontwikkelingen en de ..
07 nov. Review: Technivorm Moccamaster KBG Select (Video)
Robbert 0 3609
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; ..
30 okt. Review: Rancilio Silvia
0 5615
Rancilio Silvia Review De nieuwe Rancilio Silvia 2021 model Rancilio geeft de Silvia met regelmaat een update en de laatste versie heeft als updates:De groupcover is nu zwart in plaats van verchroomd kunsstof, wat zorgt voor minder sl..
11 sep. Met Van Pommeren’s Keuze helpen wij u met het maken van de juist keuze
0 826
Met Van Pommeren's Keuze helpen wij u met het maken van de juist keuze  Het kiezen van de juiste koffie, espressomachine, koffiemolen of keukenmachine is al lastig genoeg, zeker met alle informatie die u overal op het internet kan vinden.    ..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17