Menu
Your Cart

Uitkloplades

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Uitkloplade-Geborsteld-RVS
VPC Uitkloplade Geborsteld RVSStevige uitkloplade tegen een scherpe prijsDeze stevige uitkloplade is perfect voor de grootverbruiker. Met genoeg ruimte om een hele dag te kunnen doordrinken heeft een uitkloplade ook als groot voordeel dat deze onder een espressomolen, en zelfs een Rancilio S..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Uitkloplade-Mat-Zwart
VPC Uitkloplade Mat ZwartStevige uitkloplade tegen een scherpe prijsDeze stevige uitkloplade is perfect voor de grootverbruiker. Met genoeg ruimte om een hele dag te kunnen doordrinken heeft een uitkloplade ook als groot voordeel dat deze onder een espressomolen te plaatsen is. Zo bespaart u..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
Merk: JoeFrex Model: erskcs
Afklopstang voor de JoeFrex uitklopbak Classic ZwartDe afklopstang in uw uitklopbak krijgt er natuurlijk dagelijks van langs en is op een gegeven moment een keer aan vervanging toe. Gelukkig is vervangen makkelijk te doen met een nieuwe stang. SpecificatiesLengte: 122 mmDiam..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Merk: JoeFrex Model: dxs
Voor ons de mooiste uitkloplade leverbaar van het moment! Sterk genoeg voor een machine van 30 Kg. AfmetingenBreed 23cm Diep 40cm (46cm inclusief handvat) Hoog 9cmTechnische Details Materiaal: RVS Type: #dxs..
€179,00
Excl. BTW:€147,93
Merk: JoeFrex Model: dmini
JoeFrex Uitkloplade Metall Dmini Mooie en sterke uitkloplade compleet van RVS voor een zeer goede prijs! Deze Metall Mini is gemakkelijk afsluitbaar en perfect van maat voor bijvoorbeeld de Eureka Mignon serie.Afmetingen Breed 13,5cm Diep 22cm Hoog 8cm Technische Details Materiaal: RVS Ty..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
JoeFrex Uitkloplade Metall S JoeFrex Uitkloplade Metall S
Niet op voorraad
Merk: JoeFrex Model: dsp
Mooie en sterke uitkloplade compleet van RVS voor een zeer goede prijs!De Joe Frex Uitkloplade Metall S is gemakkelijk afsluitbaar en perfect van maat voor een klein molen of machine.AfmetingenBreed 20cmDiep 25cm (zonder greep van de lade)Hoog 9cmTechnische detailsType: #dspMateriaal: RVS..
€99,95
Excl. BTW:€82,60
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6