Menu
Your Cart

Uitklopbakken

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: JoeFrex Model: kbr
Joe Frex Uitklopbak Basic RoodEen compacte en leuke uitklopbak voor een uiterst betaalbare prijs! Met een silicone ring aan de onderzijde om uw aanrecht te beschermen en rubberen stang om de filterdrager op uit te kloppen.   Kwaliteit zoals we van deze Duitse fabrikant gewend zijn! &nbs..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Merk: Motta Model: 7750
Motta Uitklopbak MiniDeze Motta uitklopbak in zijn beschaafde formaat is volledig opgetrokken uit RVS. Gelukkig hebben ze de onderkant keurig bedekt met vilt zodat deze geen sporen of krassen kan achterlaten op uw aanrecht. Gelijk hebben ze de uitklopbak heerlijk gepolijst, zodat deze netjes naa..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: JoeFrex Model: kbg
Joe Frex Uitklopbak Basic GrijsEen compacte en leuke uitklopbak voor een uiterst betaalbare prijs! Met een silicone ring aan de onderzijde om uw aanrecht te beschermen en rubberen stang om de filterdrager op uit te kloppen.   Kwaliteit zoals we van deze Duitse fabrikant gewend zijn! &nb..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Merk: Motta Model: 8250
Motta Uitklopbak GrootDeze Motta uitklopbak in zijn ruime formaat is volledig opgetrokken uit RVS. Gelukkig hebben ze de onderkant keurig bedekt met vilt zodat deze geen sporen of krassen kan achterlaten op uw aanrecht. Gelijk hebben ze de uitklopbak heerlijk gepolijst, zodat deze netjes naast u..
€46,95
Excl. BTW:€38,80
Merk: JoeFrex Model: kbs
Joe Frex Uitklopbak Basic ZwartEen compacte en leuke uitklopbak voor een uiterst betaalbare prijs! Met een silicone ring aan de onderzijde om uw aanrecht te beschermen en rubberen stang om de filterdrager op uit te kloppen.   Kwaliteit zoals we van deze Duitse fabrikant gewend zijn! &nb..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC uitklopbak rechthoek
Uitklopbak voor inbouw in het werkbladDeze uitklopbak heeft een rand die bij uitstek geschikt is om in een gat in het keukenblad/koffiehoek te installeren. Natuurlijk is het ook mogelijk deze bak neer te zetten op het aanrecht.SpecificatiesPast in een gat van: 14x25 cmAfmetin..
€16,94
Excl. BTW:€14,00
VPC uitklopbak vierkant
Niet op voorraad
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC uitklopbak vierkant
Uitklopbak voor inbouw in het werkbladDeze uitklopbak heeft een rand die bij uitstek geschikt is om in een gat in het keukenblad/koffiehoek te installeren. Natuurlijk is het ook mogelijk deze bak neer te zetten op het aanrecht.SpecificatiesPast in een gat van: 14x15 cmAfmetin..
€12,10
Excl. BTW:€10,00
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7