Menu
Your Cart

Uitklop Accessoires

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: JoeFrex Model: erskcs
Afklopstang voor de JoeFrex uitklopbak Classic ZwartDe afklopstang in uw uitklopbak krijgt er natuurlijk dagelijks van langs en is op een gegeven moment een keer aan vervanging toe. Gelukkig is vervangen makkelijk te doen met een nieuwe stang. SpecificatiesLengte: 122 mmDiam..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Merk: JoeFrex Model: ersdmini
Afklopstang voor de JoeFrex dmini    De afklopstang in uw uitkloplade krijgt er natuurlijk dagelijks van langs en is op een gegeven moment een keer aan vervanging toe. Gelukkig is vervangen makkelijk te doen met een nieuwe stang.SpecificatiesLengte: 120 mm..
€23,70
Excl. BTW:€19,59
Merk: Motta Model: 4015
Motta rubbers t.b.v. uitklopbak groot #8250/RRDeze rubbers kunt u vervangen als de rubbers van uw Motta #8250 uitklopbak versleten zijn...
€21,25
Excl. BTW:€17,56
Merk: JoeFrex Model: erskb
Afklopstang voor de JoeFrex uitklopbak Basic serieDe afklopstang in uw uitklopbak krijgt er natuurlijk dagelijks van langs en is op een gegeven moment een keer aan vervanging toe. Gelukkig is vervangen makkelijk te doen met een nieuwe stang. SpecificatiesLengte: 130 mmDiamet..
€14,00
Excl. BTW:€11,57
JoeFrex Silicone Slang voor dx lades JoeFrex Silicone Slang voor dx lades
Niet op voorraad
Merk: JoeFrex Model: ersic
JoeFrex Silicone Slang voor dx ladesGeschikt voor alle JoeFrex DX lades.Lengte is 35 cm. U dient deze zelf op maat te snijden...
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5