Menu
Your Cart

Zelf Samenstellen

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: JoeFrex Model: bf585
Joe Frex Tampvoet Vlak 58.5 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Deze 58mm is te gebruiken met bijvoorbeelde de Rancilio Silvia, Gaggia Classic, machines met een E61 zetgroep en andere machines die gebruik maken van 58mm filterbakjes. Twijfelt u o..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf58
Joe Frex Tampvoet Vlak 58 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Deze 58mm is te gebruiken met bijvoorbeelde de Rancilio Silvia, Gaggia Classic, machines met een E61 zetgroep en andere machines die gebruik maken van 58mm filterbakjes. Twijfelt u of ..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hpw
Joe Frex Handvat Tamper Pop WitZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een hand..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hcnk
JoeFrex Handvat Tamper Classic Walnut ShortMooi afgewerkt handvat van walnoten hout dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. + ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: bf54
Joe Frex Tampvoet Vlak 54 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hpr
JoeFrex Handvat Pop RedZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een handvat dat ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hpp
JoeFrex Handvat Pop PinkZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een handvat dat..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hen
JoeFrex Handvat Elegance WalnutMooi afgewerkt handvat van walnoten hout dat te gebruiken is met de tampvoeten van JoeFrex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. + Stel zelf je ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: bf55
Joe Frex Tampvoet Vlak 55 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf51
Joe Frex Tampvoet Vlak 51 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Wij raden deze 51mm tamper aan voor La Pavoni Europiccola, Professional, Stradivari of Esperto machines gemaakt ná 1998. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust con..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hps
Joe Frex Handvat Tamper Pop ZwartZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een ha..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: bf56
Joe Frex Tampvoet Vlak 56 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18