Menu
Your Cart

Tamper Accessoires

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Profitec Espresso Model: PR5115 PR5200
Profitec Tamper mat + Milk Pitcher Combinatie dealDe Tamper matProfitec begrijpt dat goed gemaakte basistools essentieel zijn voor een soepele en plezierige workflow. Deze hoekstopmat is ontworpen om op de rand van uw aanrechtblad te zitten en biedt u een duurzame, stabiele plek om uw po..
€65,00 €75,00
Excl. BTW:€53,72
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Doseer-Trechter-Dosing-Funnel
VPC Doseer Trechter - Dosing Funnel Deze Dosing Funnel of doseertrechter zorgt voor een schonere werkplek en geeft u de ruimte om lekker het koffiemaalsel goed te verdelen zonder geknoei voordat u tampt. Plus en Minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Degelijk uitgevoerd in Alumin..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Koffieverdeler-Distributor-58-5-mm
VPC Koffieverdeler - Distributor 58.5 mm Een goede espresso bereiden hangt af van veel factoren. De verdeling van de koffie in uw filterbakje is daar één van. Vaak zorgt het niet (correct) of inconsistent verdelen van de koffie in het filterbakje voor gemengde resultaten. Zo is het mogelijk dat u ..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tamper-Koffie-Verdeler-Tamp-Set-58-5-mm
VPC Tamper Koffie Verdeler - Tamp Set 58.5 mm Een goede espresso bereiden hangt af van veel factoren. De verdeling van de koffie in uw filterbakje is daar één van. Vaak zorgt het niet (correct) of inconsistent verdelen van de koffie in het filterbakje voor gemengde resultaten. Zo is het mogelijk ..
€59,95 €79,90
Excl. BTW:€49,55
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tampmat
VPC TampmatDeze stevige tampmat beschermt uw aanrecht en zorgt er voor dat u lekker stevig kunt aandrukken. Geniaal detail is de rand die voer de rand van uw aanrecht heen vouwt met een uitsparing voor de uitloop van uw filterdrager. Verder is er ook nagedacht over de uitsparing waar u de tamper kun..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tampstation
VPC Tampstation Perfect voor het aandrukken van uw koffie!Heeft u wel eens moeite met scheef aandrukken? Of zet u vaak een enkele espresso en kunt u de filterdrager niet goed ondersteunen? Neem dan een tampstation! Dit tampstation is afgewerkt met een losse rubber mat, waar het tamps..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Doseerbeker-Zwart-58mm
VPC Doseerbeker Zwart 58 mmMoeiteloos koffie doseren en verdelen zonder te knoeien! Maal direct in de doseerbeker en door deze (met deksel er op) te schudden klopt u alle koffie extreem gelijkmatig op.Dankzij deze manier loopt tijdsen het zetten van de koffie het water nóg gelijkmatiger door zod..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Profitec Espresso Model: PR5115
Profitec Tamper MatTampen maarProfitec begrijpt dat goed gemaakte basistools essentieel zijn voor een soepele en plezierige workflow. Deze hoekstopmat is ontworpen om op de rand van uw aanrechtblad te zitten en biedt u een duurzame, stabiele plek om uw portafilter aan te stampen - het perf..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: JoeFrex Model: tsb
Een goede plek om uw stamper op te laten rusten na het harde werk! Een mooie houten standaard waar u in kunt aandrukken  en de stamper daarna in kunt neerzetten zodat hij niet nat of vies wordt.Voet heeft een diameter van 60 MM..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: Motta Model: 8350/58
Motta Koffieverdeler / Distributor 58 mm Een goede espresso bereiden hangt af van veel factoren. De verdeling van de koffie in uw filterbakje is daar één van. Vaak zorgt het niet (correct) of inconsistent verdelen van de koffie in het filterbakje voor gemengde resultaten. Zo is het mogelijk dat u ..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: JoeFrex Model: tsc
Een ontzettend mooi afgewerkt én klein tampstation! U kunt de filterdrager laten rusten op de standaard en zo wiebelt de filterdrager niet en kunt u gemakkelijker recht aandrukken zonder het aanrecht te beschadigen. Rubber voetjes zorgen ervoor dat hij niet verplaats onder hevige kracht. Ideaal voor..
€34,50
Excl. BTW:€28,51
Merk: Espressogear Model: CP4019
Espressogear Robusta TampmatProductomschrijvingMet deze tampmat ondersteunt u de filterdrager perfect en voorkomt u krassen op uw aanrecht.Het voordeel van deze tampmat is dat u ruimte genoeg heeft om comfortabel te tampen, maar de tampmat zelf niet veel ruimte in neemt dankzij de ronde vorm.Technis..
€11,50
Excl. BTW:€9,50
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18