Menu
Your Cart

Tamping Mat - Station

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tampmat
VPC TampmatDeze stevige tampmat beschermt uw aanrecht en zorgt er voor dat u lekker stevig kunt aandrukken. Geniaal detail is de rand die voer de rand van uw aanrecht heen vouwt met een uitsparing voor de uitloop van uw filterdrager. Verder is er ook nagedacht over de uitsparing waar u de tamper kun..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tampstation
VPC Tampstation Perfect voor het aandrukken van uw koffie!Heeft u wel eens moeite met scheef aandrukken? Of zet u vaak een enkele espresso en kunt u de filterdrager niet goed ondersteunen? Neem dan een tampstation! Dit tampstation is afgewerkt met een losse rubber mat, waar het tamps..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: JoeFrex Model: tml
Fraaie silicone tampmat van Joe Frex met een rond vakje voor de tamper. De vorm van deze tampmat is specifiek zo om over de rand van het aanrecht gelegd te worden zodat u ook uw filterdrager met enkele uitloop gemakkelijk stabiel kunt houden...
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Merk: JoeFrex Model: tms
Joe Frex Tampmat Silicone SFraaie silicone tampmat van Joe Frex met een rond vakje voor de tamper. ..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: JoeFrex Model: tsc
Een ontzettend mooi afgewerkt én klein tampstation! U kunt de filterdrager laten rusten op de standaard en zo wiebelt de filterdrager niet en kunt u gemakkelijker recht aandrukken zonder het aanrecht te beschadigen. Rubber voetjes zorgen ervoor dat hij niet verplaats onder hevige kracht. Ideaal voor..
€34,50
Excl. BTW:€28,51
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Silicone-Tamperhouder
VPC Silicone Tamperhouder Wil jij je tamper beschermen tegen krassen en andere beschadigingen? Dan is een tamperhouder zeker iets voor jou! Past mijn tamper in deze tamperhouder?Geschikt voor elke tamper van 51mm tot 58,5mm ..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Merk: Espressogear Model: CP4020
Espressogear Attento Click-MatMoeite met het aandrukken? Druk je vaak te hard of te zacht? Meedere mensen die koffie zetten en iedereen doet wat anders?Kijk dan niet verder! Deze tampmat gebruik je onder je filterdrager tijdens het tampen om je aanrecht te beschermen en het mechanisme erin zorgt er ..
€34,95
Excl. BTW:€28,88
Merk: Espressogear Model: CP4019
Espressogear Robusta TampmatProductomschrijvingMet deze tampmat ondersteunt u de filterdrager perfect en voorkomt u krassen op uw aanrecht.Het voordeel van deze tampmat is dat u ruimte genoeg heeft om comfortabel te tampen, maar de tampmat zelf niet veel ruimte in neemt dankzij de ronde vorm.Technis..
€11,50
Excl. BTW:€9,50
Merk: JoeFrex Model: tsb
Een goede plek om uw stamper op te laten rusten na het harde werk! Een mooie houten standaard waar u in kunt aandrukken  en de stamper daarna in kunt neerzetten zodat hij niet nat of vies wordt.Voet heeft een diameter van 60 MM..
€7,95
Excl. BTW:€6,57
Merk: Profitec Espresso Model: PR5115
Profitec Tamper MatTampen maarProfitec begrijpt dat goed gemaakte basistools essentieel zijn voor een soepele en plezierige workflow. Deze hoekstopmat is ontworpen om op de rand van uw aanrechtblad te zitten en biedt u een duurzame, stabiele plek om uw portafilter aan te stampen - het perf..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10