Menu
Your Cart

Tamper op Maat

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: JoeFrex Model: bf58
Joe Frex Tampvoet Vlak 58 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Deze 58mm is te gebruiken met bijvoorbeelde de Rancilio Silvia, Gaggia Classic, machines met een E61 zetgroep en andere machines die gebruik maken van 58mm filterbakjes. Twijfelt u of ..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf51
Joe Frex Tampvoet Vlak 51 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Wij raden deze 51mm tamper aan voor La Pavoni Europiccola, Professional, Stradivari of Esperto machines gemaakt ná 1998. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust con..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hcnk
JoeFrex Handvat Tamper Classic Walnut ShortMooi afgewerkt handvat van walnoten hout dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. + ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hpw
Joe Frex Handvat Tamper Pop WitZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een hand..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hpr
JoeFrex Handvat Pop RedZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een handvat dat ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hpp
JoeFrex Handvat Pop PinkZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een handvat dat..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hen
JoeFrex Handvat Elegance WalnutMooi afgewerkt handvat van walnoten hout dat te gebruiken is met de tampvoeten van JoeFrex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. + Stel zelf je ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: bf585
Joe Frex Tampvoet Vlak 58.5 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Deze 58mm is te gebruiken met bijvoorbeelde de Rancilio Silvia, Gaggia Classic, machines met een E61 zetgroep en andere machines die gebruik maken van 58mm filterbakjes. Twijfelt u o..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf55
Joe Frex Tampvoet Vlak 55 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hps
Joe Frex Handvat Tamper Pop ZwartZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een ha..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: bf57
Joe Frex Tampvoet Vlak 57 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Wij raden deze maat aan voor bijvoorbeeld de La Pavoni Domus Bar, of de Isomac Maverick. Ook sommige Lelit machines maken gebruik van 57 mm. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken he..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf56
Joe Frex Tampvoet Vlak 56 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf54
Joe Frex Tampvoet Vlak 54 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf53
Joe Frex Tampvoet Vlak 53 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf50
Joe Frex Tampvoet Vlak 50 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf49
Joe Frex Tampvoet Vlak 49 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Wij adviseren deze 49mm tampvoet wanneer u gebruik maakt van een La Pavoni Europiccola of Professional gemaakt voor 1998. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust co..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf41
Joe Frex Tampvoet Vlak 41 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Deze 41mm is perfect te gebruiken met een La Marzocco 7 grams filterbakje, hiermee tampt u exact het midden van het filterbakje aan.. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Ne..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hts
Joe Frex Handvat Technic ZilverZwaar afgewerkt handvat  met een verstelbare druk van 8 kg tot 21 kg. Op het moment dat u tampt en de ingestelde druk bereikt, 'klikt' de tamper als het ware en verteld deze u zo dat u de juiste druk bereikt heeft.De behuizing van de tamper is van geanodiseerd..
€67,95
Excl. BTW:€56,16
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18