Menu
Your Cart

Tampen

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tamper-Koffie-Verdeler-Tamp-Set-58-5-mm
VPC Tamper Koffie Verdeler - Tamp Set 58.5 mm Een goede espresso bereiden hangt af van veel factoren. De verdeling van de koffie in uw filterbakje is daar één van. Vaak zorgt het niet (correct) of inconsistent verdelen van de koffie in het filterbakje voor gemengde resultaten. Zo is het mogelijk ..
€59,95 €79,90
Excl. BTW:€49,55
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tampmat
VPC TampmatDeze stevige tampmat beschermt uw aanrecht en zorgt er voor dat u lekker stevig kunt aandrukken. Geniaal detail is de rand die voer de rand van uw aanrecht heen vouwt met een uitsparing voor de uitloop van uw filterdrager. Verder is er ook nagedacht over de uitsparing waar u de tamper kun..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
Merk: JoeFrex Model: bf58
Joe Frex Tampvoet Vlak 58 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Deze 58mm is te gebruiken met bijvoorbeelde de Rancilio Silvia, Gaggia Classic, machines met een E61 zetgroep en andere machines die gebruik maken van 58mm filterbakjes. Twijfelt u of ..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tamper-58mm
VPC Tamper 58mmSuperzware tamper compleet van RVS voor de perfecte tamp.In extra zware uitvoering van 650 gram. Dit gewicht zorgt er voor dat het net wat makkelijker is om recht te tampen en voelt het bijzonder degelijk aan.Maat: 58mm geschikt voor verschillende machines met een E61 groep en o.a. de..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Nuova Ricambi Model: 620444F
Mooie aluminium tamper, geschikt voor alle La Pavoni hefboommachines bouwjaar NA 1998...
€18,00
Excl. BTW:€14,88
Merk: Motta Model: 8100
Motta Tamper Hout Bruin 58 mmKlassieke tampers uit Italië van MottaDeze in Italië gemaakte tamper is prachtig afgewerkt en heeft een ingeolied bruin houten handvat wat na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. De tampvoet is gemaakt van RVS en heeft een prettig gewicht wat er v..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: Motta Model: 620
Motta Tamper Aluminium 58 mmKlassieke tampers uit Italië van MottaDeze in Italië gemaakte tamper is prachtig afgewerkt en heeft een zware massief aluminium handvat wat erg solide in de hand ligt. De tampvoet is gemaakt van RVS en heeft een prettig gewicht wat er voor zorgt dat u tijdens..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: JoeFrex Model: bf51
Joe Frex Tampvoet Vlak 51 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Wij raden deze 51mm tamper aan voor La Pavoni Europiccola, Professional, Stradivari of Esperto machines gemaakt ná 1998. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust con..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hps
Joe Frex Handvat Tamper Pop ZwartZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een ha..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: Motta Model: 320
Motta Tamper Hout Olijf 58 mmKlassieke tampers uit Italië van MottaDeze in Italië gemaakte tamper is prachtig afgewerkt en heeft een onbehandeld olijfbomenhout handvat wat na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. De tampvoet is gemaakt van RVS en heeft een prettig gewicht wat er voor zo..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: JoeFrex Model: hpw
Joe Frex Handvat Tamper Pop WitZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een hand..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hpp
JoeFrex Handvat Pop PinkZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een handvat dat..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: bf585
Joe Frex Tampvoet Vlak 58.5 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Deze 58mm is te gebruiken met bijvoorbeelde de Rancilio Silvia, Gaggia Classic, machines met een E61 zetgroep en andere machines die gebruik maken van 58mm filterbakjes. Twijfelt u o..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf55
Joe Frex Tampvoet Vlak 55 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: hpr
JoeFrex Handvat Pop RedZwaar handvat dat te gebruiken is met de tampvoeten van Joe Frex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Stel zelf je tamper samen met een handvat dat ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: JoeFrex Model: hen
JoeFrex Handvat Elegance WalnutMooi afgewerkt handvat van walnoten hout dat te gebruiken is met de tampvoeten van JoeFrex. Kies de juiste maat tampervoet apart uit en schroef ze makkelijk op elkaar en ga aan de slag! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. + Stel zelf je ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: Motta Model: 8102M
Motta Tamper Hout Zwart 58.4 mmKlassieke tampers uit Italië van MottaDeze in Italië gemaakte tamper is prachtig afgewerkt en heeft een ingeolied Zwart houten handvat wat na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. De tampvoet is gemaakt van RVS en heeft een prettig gewicht wat er..
€32,95
Excl. BTW:€27,23
Merk: Motta Model: 8100R
Motta Tamper Hout Rood 58 mmKlassieke tampers uit Italië van MottaDeze in Italië gemaakte tamper is prachtig afgewerkt en heeft een ingeolied rood houten handvat wat na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. De tampvoet is gemaakt van RVS en heeft een prettig gewicht wat er voo..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: Motta Model: 110
Motta Tamper Hout Bubinga 58 mmKlassieke tampers uit Italië van MottaDeze in Italië gemaakte tamper is prachtig afgewerkt en heeft een gelakt Bubinga houten handvat. De tampvoet is gemaakt van RVS en heeft een prettig gewicht wat er voor zorgt dat u tijdens het tampen nét iets makkelijker dr..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: JoeFrex Model: bf57
Joe Frex Tampvoet Vlak 57 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Wij raden deze maat aan voor bijvoorbeeld de La Pavoni Domus Bar, of de Isomac Maverick. Ook sommige Lelit machines maken gebruik van 57 mm. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken he..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf56
Joe Frex Tampvoet Vlak 56 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf54
Joe Frex Tampvoet Vlak 54 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf53
Joe Frex Tampvoet Vlak 53 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: JoeFrex Model: bf50
Joe Frex Tampvoet Vlak 50 mmZware tampvoet perfect te combineren met de Joe Frex handvaten die we ook verkopen. Twijfelt u of u de juiste maat te pakken heeft? Neem gerust contact op, dan geven we u graag advies! Plus- en minpunten+ Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding+ Strakke afwerkin..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 32