Menu
Your Cart

Vind je favoriete merk

Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Borstel-Schepje
VPC Borstel met Schepje Fijne borstel met harde nylon borstelharen, ideaal dankzij zijn lengte om de groep van uw espressomachine schoon te borstelen tijdens het doorspoelen van water.Met aan het uiteinde van de borstel een schepje, perfect om uw blindfilter-poeder te doseren zodat u niet teveel of..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Espresso-Kan-100-mL-RVS
VPC Espresso Kan 100 mL RVSZoek jij een handig kannetje voor het opvangen van uw espresso of het opschuimen van melk voor een cortado of espresso macchiato? Dan is dit handige kannetje iets voor jou! Specificatiesmateriaal: RVS afmeting zonder handvat (b x h): 5cm bij 5cmGeschikt voor:..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Koffieverdeler-Distributor-58-5-mm
VPC Koffieverdeler - Distributor 58.5 mm Een goede espresso bereiden hangt af van veel factoren. De verdeling van de koffie in uw filterbakje is daar één van. Vaak zorgt het niet (correct) of inconsistent verdelen van de koffie in het filterbakje voor gemengde resultaten. Zo is het mogelijk dat u ..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Melkkan-350-mL-RVS
VPC Melkkan 350 mL RVSIdeaal met handige maatstrepenZoek jij een handig kannetje voor het opvangen van uw espresso of het opschuimen van melk voor een cappuccino of latte? Dan is deze melkkan van maximaal 350ml de juist maat! Deze melkkan heeft tevens ook aan de binnenkant handige strepen o..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Melkkan-600-mL-RVS
VPC Melkkan 600 mL RVSIdeaal, met handige maatstrepenZoek jij een handig kannetje voor het opvangen van uw espresso of het opschuimen van melk voor twee cappuccino's of latte's? Dan is deze melkkan van maximaal 600ml de juist maat! Deze melkkan heeft tevens ook aan de binnenkant handige str..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tamper-Koffie-Verdeler-Tamp-Set-58-5-mm
VPC Tamper Koffie Verdeler - Tamp Set 58.5 mm Een goede espresso bereiden hangt af van veel factoren. De verdeling van de koffie in uw filterbakje is daar één van. Vaak zorgt het niet (correct) of inconsistent verdelen van de koffie in het filterbakje voor gemengde resultaten. Zo is het mogelijk ..
€59,95 €79,90
Excl. BTW:€49,55
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tamper-Met-Instelbare-Hoogte-58-5-mm
VPC Tamper Met Instelbare Hoogte 58.5 mm Het handmatig tampen van uw espresso laat veel ruimte open voor fouten. Te hard, te zacht of zelfs scheef, zijn allemaal mogelijkheden die het eindresultaat van uw koffie kunnen beïnvloeden. Deze tamper is in te stellen op hoogte en is zo in combinatie met e..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Tampstation
VPC Tampstation Perfect voor het aandrukken van uw koffie!Heeft u wel eens moeite met scheef aandrukken? Of zet u vaak een enkele espresso en kunt u de filterdrager niet goed ondersteunen? Neem dan een tampstation! Dit tampstation is afgewerkt met een losse rubber mat, waar het tamps..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Van Pommeren Custom Model: VPC-Uitklopbak-Zwart
VPC Uitklopbak ZwartHandige uitklopbak voor naast jouw espressomachineDeze handige is onderdeel van onze eigen merk aan barista accessoires. Veel al zijn uitklopbakken net te klein en zitten ze elke dag vol met oude koffieresten. Deze uitklopbak is aanzienlijk groter dan bijvoorbeeld de Joe Fre..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Merk: Van Pommeren Custom Model: vp-cadeaubon100
Cadeaubon ter waarde van € 100,-Cadeau TIP!Heb je géén idee wat je jouw koffiefanaat vriend voor zijn of haar verjaardag moet geven? Wil je jouw geliefde verassen met een alles in 1 cadeau? Zeurt je opa al maanden over zijn gescheurde moccamaster deksel?Een cadeaubon kan dan uw redding zijn...
€100,00
Excl. BTW:€82,64
Merk: Van Pommeren Custom Model: vp-cadeaubon25
Cadeaubon ter waarde van € 25,-Cadeau TIP!Heb je géén idee wat je jouw koffiefanaat vriend voor zijn of haar verjaardag moet geven? Wil je jouw geliefde verassen met een alles in 1 cadeau? Zeurt je opa al maanden over zijn gescheurde moccamaster deksel?Een cadeaubon kan dan uw redding zijn. We hebbe..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
Merk: Van Pommeren Custom Model: vp-cadeaubon50
Cadeaubon ter waarde van € 50,-Cadeau TIP!Heb je géén idee wat je jouw koffiefanaat vriend voor zijn of haar verjaardag moet geven? Wil je jouw geliefde verassen met een alles in 1 cadeau? Zeurt je opa al maanden over zijn gescheurde moccamaster deksel?Een cadeaubon kan dan uw redding zijn. We hebbe..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 30