Menu
Your Cart

Melk Reiniger


Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Urnex Model: 12-MILK6-32
Urnex Rinza Melkreiniger 1L Een perfect reinigingsmiddel om melkresten te verwijderen van bijvoorbeeld cappuccinatores en volautomaten, maar ook van losstaande melkschuimers en stoompijpjes. (Barista tip; krijg je je melkkan niet goed schoon? Verdun 30ml op 1 Liter water en je kan is weer als nieuw..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Urnex Model: 2130
De Urnex Full Circle Melkreiniger 2x120mL Een perfect reinigingsmiddel om melkresten te verwijderen van bijvoorbeeld cappuccinatores en volautomaten, maar ook van losstaande melkschuimers en stoompijpjes. (Barista tip; krijg je je melkkan niet goed schoon? Verdun 30ml op 1 Liter water en je kan is ..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Merk: Urnex Model: 4095
De Urnex Rinza melkreiniger tablettenHet perfect reinigingsmiddel om melkresten te verwijderen van bijvoorbeeld cappuccinatores en volautomaten, maar ook van losstaande melkschuimers en stoompijpjes op uw espressomachine. Iedereen vergeet zijn stoompijp wel eens schoon te maken, De tabletten van Urn..
€5,95 €7,50
Excl. BTW:€4,92
Merk: SPOKJ Model: SPOKJ Spons
SPOKJ Spons voor stoompijp - set van 2Niet zomaar een spons, maar een een spons voor het schoonmaken van de stoompijpHeeft u altijd een probleem met het vinden van een goed doekje om de stoompijp van uw machine schoon te krijgen? Dan is deze spons de oplossing! De spons heeft een silicone coating wa..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Merk: JoeFrex Model: csb
De JoeFrex Cleaning Steam Brush #csb   Bevestig deze stoomborstel aan uw stoompijp en gebruik op deze manier stoom om uw groephoofd schoon te maken. Ideaal voor degene die goed voor zijn of haar machine wilt zorgen!  ..
€49,90
Excl. BTW:€41,24
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5