Menu
Your Cart

Onderhoudsmiddelen

Lekkere koffie wordt gezet met een schoon apparaat!


Bij van Pommeren hebben we voor u dan ook verschillende onderhoudsmiddelen en kennis in huis over hoe u uw machine kunt schoonmaken.

Koffie laat bijzonder veel vet achter en wilt u oplossen met een reinigingsmiddel, kalk in uw machine lost u op met ontkalker en voor melk hebben we melkreiniger!


Weet u niet hoe u moet beginnen? Bekijk per categorie ons advies en bij andere specifieke vragen raadpleeg het helpcentrum of neem contact op.

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Nuova Ricambi Model: Waterfilter-universeel
Let op: dit waterfilter is vervangen door een nieuwe type en is nu doorzichtig en niet meer wit.    Waterfilter voor half-automatische espressomachines. Let op: Deze past niet goed in de Rancilio Silvia's met de extra dikke slang Hiervoor raden wij als alternatief een waterfilter zakje aan, bekij..
€6,00
Excl. BTW:€4,96
Merk: van Pommeren Model: VPontkalker1l
Van Pommeren Ontkalker - 1 liter - SulfaminezuurOntkalker voor bijna elke espressomachine! Deze apparatuur ontkalker is op basis van Sulfaminezuur en speciaal ontwikkeld voor het doelmatig verwijderen van kalkaanslag, urinesteen en andere hardnekkige aanslag op tegels, chroom, roestvr..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Merk: BILT Model: Oscar 90
Waterfilter Zakje Universeel - BILT Oscar 90 Dit waterfilter is geschikt voor de espressomachines die geen slang in de watercontainer hebben, denk aan ECM, Rocket of bijvoorbeeld Profitec. Voor gebruik haalt u het waterfilter uit de verpakking, spoelt u deze onder de kraan en daarna plaatst u het ..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Merk: Urnex Model: Urnex-Dezcal
Urnex Dezcal Ontkalker 4 x 28 gram Super effectieve ontkalker en gelijktijdig mild voor alle materialen waaronder aluminium, messing, koper en rvs.Los 1 zakje van 28 gram goed op met 1 liter water.Ontkalk uw machine zoals aangegeven door de fabrikant van uw machine. Het handigst is om hier warm..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Merk: Haynes Model: 3180085
Haynes Lubri-Film Plus Smeermiddel 113 gram #7216 Smeermiddel om bewegende delen van uw machine in te vetten. Omdat dit siliconevet van een voedselveilige gradatie is, kan deze probleemloos gebruikt worden om het piston in een La Pavoni hefboom machine weer soepel te laten lopen, of de zetgroep van..
€14,90
Excl. BTW:€12,31
Merk: Cafetto Model: CP7201
Cafetto EVO Espressomachine Reinigingspoeder 500 gram #7200 Dit espressomachine reinigingspoeder is compleet biologisch afbreekbaar, lost snel op en verwijderd oude koffie oliëen. Wanneer u dit met regelmaat doet blijft u het lekkere aroma en de smaak van uw koffie behouden en zorgt u dat de machin..
€13,90
Excl. BTW:€11,49
Merk: Urnex Model: Urnex-Cafiza-125-gram
Urnex Cafiza Espressomachine Reinigingspoeder 125 gram   Reinigingsmiddel om uw machine te blindfilteren, of om uw filterdrager kop en filterbakjes te reinigen.Deze pot bevat 566 Gram. Per keer gebruikt u ± 3 gram voor het blindfilteren. U kunt ook een oplossing maken voor de filterbakjes..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Merk: Urnex Model: 12-ESP20
Urnex Cafiza Espressomachine Reinigingspoeder 566 gram   Reinigingsmiddel om uw machine te blindfilteren, of om uw filterdrager kop en filterbakjes te reinigen.Deze pot bevat 566 Gram. Per keer gebruikt u ± 3 gram voor het blindfilteren. U kunt ook een oplossing maken voor de filterbakjes..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Merk: Urnex Model: 14-E31-UXC08
Super handig uw vol-automaat schoonmaken!Een handige verpakking tabletten om uw vol-automatische espressomachine te reinigen. Reinig uw machine wanneer deze er om vraagt of 1 maal per week wanneer u dagelijks er koffie mee zet.Inhoud1 blister verpakking met 8 tablettenGewicht per tablet: 2 g..
€7,00
Excl. BTW:€5,79
Merk: BWT Model: HS32I03B00
BWT Waterfilter 2 pak Ideaal om kalk uit het systeem te houden, en om andere vuiligheden uit het water te houden.Wilt U genieten van een puur kopje koffie? Goed voor ±100 Liter water of max 1 maand gebruik. (afhankelijk van waterhardheid) Dan dient het filter vervangen te worden.   Wor..
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Merk: Divers Model: 890245
Tube Smeermiddel voedselveilig siliconevet   Dit type smeermiddel is bedoeld om bewegende delen van uw machine in te vetten. Omdat dit siliconevet van een voedselveilige gradatie is, kan deze probleemloos gebruikt worden om het piston in een La Pavoni hefboom machine weer soepel te laten lopen, of..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Urnex Model: 4095
De Urnex Rinza melkreiniger tablettenHet perfect reinigingsmiddel om melkresten te verwijderen van bijvoorbeeld cappuccinatores en volautomaten, maar ook van losstaande melkschuimers en stoompijpjes op uw espressomachine. Iedereen vergeet zijn stoompijp wel eens schoon te maken, De tabletten van Urn..
€5,95 €7,50
Excl. BTW:€4,92
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21