Menu
Your Cart

Melkreiniger

Onderhoud uw melkschuimer met deze melkreinigers.


Vergeten om uw stoompijpje af te vegen? Of maakt u met regelmaat cappuccino's met een vol-automatische espresso machine? Maak dan zeker gebruik van onderstaande melkreinigers. Aangekoekte melk zorgt voor verstoppingen, een minder goed schuimresultaat en oude melkzuren kunnen u ziek maken.


Voorkom dit alles door met regelmaat uw machine te reinigen met onderstaande melkreinigers!

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Urnex Model: 4095
De Urnex Rinza melkreiniger tablettenHet perfect reinigingsmiddel om melkresten te verwijderen van bijvoorbeeld cappuccinatores en volautomaten, maar ook van losstaande melkschuimers en stoompijpjes op uw espressomachine. Iedereen vergeet zijn stoompijp wel eens schoon te maken, De tabletten van Urn..
€5,95 €7,50
Excl. BTW:€4,92
Merk: Urnex Model: 12-MILK6-32
Urnex Rinza Melkreiniger 1L Een perfect reinigingsmiddel om melkresten te verwijderen van bijvoorbeeld cappuccinatores en volautomaten, maar ook van losstaande melkschuimers en stoompijpjes. (Barista tip; krijg je je melkkan niet goed schoon? Verdun 30ml op 1 Liter water en je kan is weer als nieuw..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Urnex Model: 2130
De Urnex Full Circle Melkreiniger 2x120mL Een perfect reinigingsmiddel om melkresten te verwijderen van bijvoorbeeld cappuccinatores en volautomaten, maar ook van losstaande melkschuimers en stoompijpjes. (Barista tip; krijg je je melkkan niet goed schoon? Verdun 30ml op 1 Liter water en je kan is ..
€9,95
Excl. BTW:€8,22
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3