PostNL heeft vertraging. Alles voor 14.00 uur besteld, is door ons dezelfde werkdag verzonden. Uw online bestelling ophalen in onze winkel is mogelijk op het door ons nog door te geven tijdslot.

VPC Melkopschuimer 400 mL RVS

VPC Melkopschuimer 400 mL RVS

VPC Melkopschuimer 400 mL RVS


Handmatige melkschuimer om melk mee op te schuimen. Het handigst verwarmt u eerst de melk door het onderste gedeelte op een gaspitje te zetten.

We adviseren de melk niet heter te laten worden dan 65 graden celsius voor de beste smaak. Let goed op dat de melkschuimer zelf heet wordt, dus pak deze na het verhitten vast bij het handvat.

Na het verhitten van de melk pakt u de as van het deksel en beweegt deze op en neer tot u de gewenste textuur van de melk krijgt.


Let op: De maximale inhoud van deze melkschuimer heeft een volume van 400 mL. We adviseren om er een stuk minder in te doen aangezien u er dus nog flink wat lucht inklopt. Als startpunt adviseren we om proberen te beginnen met een vulling van 1/3 en te kijken wat werkt voor uw wens. Tevens is deze melkschuimer niet geschikt om te gebruiken met een inductiekookplaat.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

  • Model: VPC-Melkopschuimer-400-mL-RVS
  • Beschikbaarheid: 29
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
Boven de €25,- gratis verzending.

Verzendtimer

Bestel binnen en uw bestelling komt binnen op Woensdag 10 Maart 2021