Alles voor 14.00 uur besteld, is door ons dezelfde werkdag verzonden | Vanwege coronamaatregelen en drukte bij PostNL kan de levering vertraging oplopen | Winkelen op afspraak? Lees hier alles

Review: Quick Mill 820 Espressomachine

29-01-2020 0 Comment(s) Koopgids,

Review: de Quick Mill 820 Espressomachine

 

Het orientatieproces naar de beste koffiemachine voor thuis kan lang en wellicht wat verwarrend zijn. Er zijn zoveel verschillende merken en espressomachines, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. In deze review testen we de een nieuwe machine in het assortiment bij Van Pommeren: de Quick Mill 820 espressomachine. Een compacte espressomachine die snel warm is en met zijn assortiment van vijf kleuren in elk interieur past. 

 

Quick Mill 820: compact en snel

 

De Quick Mill 820 is ondertussen al jaren een klassieker in de wereld van espressomachines. Door zijn iconische vierkante design valt de Quick Mill in elke keuken wel op. De Quick Mill 820 is 33cm hoog, 19cm breed en 22cm breed. Dit maakt de machine een van de meest compacte espresssomachines op de markt. De Quick Mill is uitgerust met een massieve, professionele filterdrager voor een constante temperatuur. Uiteraard beschikt de espressomachine ook over een stoompijp, waarmee u melk kan opschuimen voor thuis! Hier kunt u tevens ook heet water uit pompen voor het opwarmen van de kopjes of het maken van een americano. 

 

De Quick Mill is een espressomachine die zijn water opwarmt via een zogeheette termoblok (zie onderstaande foto). Dit zorgt dat de machine zelfs al binnen enkele minuten u kan voorzien van een heerlijke espresso. Een thermoblock is een spiraal, die op het moment dat u de koffieknop aan de voorzijde om zet, het water binnen seconden kan opwarmen. Naast de knop aan de voorzijde heeft de Quick Mill 820 aan de zijkant ook nog een aan/uit knop en de knop voor het activeren van de stoompijp. 

 

Quick Mill 820 espressomachine zwartQuick Mill 820 Thermoblok

 

 

 

De Quick Mill 820 voor de Nederlandse markt heeft een aantal fijne cosmetische en technische verbeteringen. De Quick Mill 820 in Nederland heeft het logo aan de voorzijde en beschikt over een indicatielampje naast de koffieknop. De machine geeft hierbij aan of hij nog aan het opwarmen is. De luchtrooster is nu dan ook aan de linkerzijde geplaatst.

 

Daarnaast beschikt de Quick Mill 820 over een RVS zetgroep adapter in plaats van de aluminium adapter die er standaard in gebouwd is. Naast dat het water nu niet meer in aanraking komt met aluminum, gaan deze RVS onderdelen oneindig lang mee. 

 

Met de Quick Mill 820 zet u gemakkelijk een of twee espresso's tegelijk. Bij de machine ontvangt u hier dan ook een filterbakje voor een espresso en een filterbakje voor een dubbele espresso. Wij raden altijd aan om uw koffie vlak voor het zetten vers te malen. Bent u benieuwd naar de espressomolens in ons assortiment? Klik dan hier. Het is ook mogelijk om de Quick Mill standaard of af en toe te gebruiken met ESE-servings. U dient hier wel voor gebruik te maken van dit speciale filterbakje.

 

Quick Mill 820 zijkantQuick Mill 820 Rood Achterkant

Quick Mill 820 aanbieding

 

De Quick Mill 820 bieden wij aan voor maar 590 euro! Daarbij ontvangt u tijdelijk alleen bij Van Pommeren een orginele tamper van Quck Mill (t.w.v. €39,95) en een gratis kilo koffie naar keuze! De Quick Mill 820 komt in 5 verschillende kleuren: zwart, wit, geel, groen en rood. Benieuwd naar de kleuren? Bekijk hier het overzicht van de kleuren.

 

Om thuis de lekkerste koffie te zetten, raden wij altijd een koffiemolen naast de Quick Mill die speciaal ontwikkeld is voor het zetten van espresso's. Daarom hebben wij speciaal voor de Quick Mill 820 een voordeelset samengesteld met de Eureka Mignon Manuale. Een compacte koffiemolen die in combinatie met de Quick Mill 820 fantastische espresso's zet. Benieuwd naar de rest van ons molen aanbod? Bekijk dan onze categorie 'Espressomolens'

 

 

Quick Mill 820 onderhoud

 

De Quick Mill komt zoals elke apparaat in Nederland met 2 jaar fabrieksgarantie, maar ook daarna dient u af en toe wat liefde te geven aan uw espressomachine. U machine dient u elke 3 maanden de machine te ontkalken, voor de Quick Mill kunt u het beste gebruik maken van deze ontkalker. Ook de groepring moet eens per jaar vervangen worden, deze kunt u hier vinden. 

 

 

Quick Mill 820 beoordeling 

 

De Quick Mill is een compacte espressomachine die door zijn termoblock bijzonder snel klaar is om espresso te zetten. Drinkt u vooral espresso/koffie en af en toe een cappuccino? Dan is deze machine absoluut wat voor u. Drinkt u vooral koffie met melk, dan kan deze kleine espressomachine capaciteit tekort komen om veel melk op te schuimen. Een ding is zeker: de Quick Mill 820 is gebouwd om jaren langs plezier van te hebben. Wij hebben klanten die deze machine al meer dan 20 jaar dagelijks gebruiken en van genieten. Build to last! 

 

Leuk verhaal allemaal, maar kan ik ook koffie uit deze machine proeven? Ohjazeker, in onze winkel op de Lijnmarkt 47, Utrecht hebben wij een demo-model van de Quick Mill 820 staan klaar om koffie te zetten. Iedereen is van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken. 

 

Quick Mill 820 alternatieven

 

De Quick Mill 820 heeft zijn strepen de afgelopen jaren wel verdient, maar ook voor deze machines zijn er waardige alternatieven.  Zoekt u een vergelijkbare machine, maar dan met een boiler? Dan raden wij de Gaggia Classic Coffee Pro aan. (€419,-)

 

Zoekt u een machine die iets groter is, wat meer capaciteit heeft en ook gemaakt is voor tientallen jaren heerlijke koffie? Dan raden wij de Rancilio Silvia E (2020 model) aan. 

 

Leave a Comment