Gaggia Classic Upgrade kit | Van Pommeren

Gaggia Classic Upgrade set (IMS Competition/Gaggia)

-10% Gaggia Classic Upgrade set (IMS Competition/Gaggia)

Gaggia Classic Espressomachine Upgradekit


Upgradekit voor de Gaggia Classic espressomachine

Ben jij op zoek naar de perfecte extractie met je Gaggia Classic espressomachine? Met deze upgrade set voor je Gaggia Classic verbeter je niet alleen de waterverdeling van de zetgroep, ook de extractie van de koffie wordt verbeterd: dit resulteert allemaal in een volle en rijkere espresso in het kopje.


Specificaties

Deze upgradeset bestaat uit:

        1. IMS douchezeef GA 200 IM voor de Gaggia Classic #525353

Deze douchezeef van IMS is speciaal ontwikkeld voor koffieliefhebbers die de hoogste kwaliteit uit hun espressomachine willen halen. Door het speciaal ontwikkelde patroon van de douchezeef verdeeld het water zich evenredig over de koffie tijdens het zetten van uw espresso. Hierdoor extraheert het water meer smaak uit dezelfde gemalen koffie.

        2. IMS Competition Ridgeless 16g-19g filterbakje #527868

Ook dit filterbakje van IMS zorgt ervoor dat u een betere extractie van uw koffie krijgt. De gladde oppervlakte van het filterbakje zorgt ervoor dat uw meer smaak, textuur en een voller mondgevoel in uw kopje terecht komt. Het standaard bakje van de Gaggia Classic (voor dubbele espresso) loopt lichtelijk taps toe naar binnen, dit kan zorgen voor een minder even extractie van de koffie in het filterbakje. Het bakje van IMS loopt recht naar beneden wat zorgt voor een even extractie van alle koffiedeeltjes in het filterbakje. 

Onze zetadvies: een dosering van 18gram gemalen koffie in het filterbakje. Hiermee houden wij een ratio aan van 1:2. Dit betekend dat wij binnen 30 seconden een hoeveelheid van 36g espresso in onze kopje willen. 

        3. Groepring voor de Gaggia Classic #NR700146

De groepring is speciaal ontwikkeld voor de zetgroep van de Gaggia Classic. Doorgaans past de Gaggia 9mm groepring, echter bij de oudere modellen van de Gaggia Classic kan dit soms ook 8.5mm zijn. Mocht u twijfelen, adviseren wij altijd een groepring van 8.5mm te bestellen met een extra spacer van 0.5mm. Deze kunt u naast de productfoto's hierboven selecteren zonder bijkomende kosten.

Bekijk hier hoe IMS zijn filterbakjes en douchezeven produceert


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Model: GaggiaClassicupgradekit
  • Beschikbaarheid: 10
  • €50,00
  • €45,00
  • Excl. BTW: €37,19
Boven de €40,- gratis verzending.

Beschikbare opties:

Verzend timer

Bestel binnen en uw bestelling komt binnen op Zaterdag 14 December 2019