PostNL heeft vertraging. Alles voor 14.00 uur besteld, is door ons dezelfde werkdag verzonden. Uw online bestelling ophalen in onze winkel is mogelijk op het door ons nog door te geven tijdslot.

Eureka Mignon Filtro - koffiemolen - Zwart

Eureka Mignon Filtro - koffiemolen - Zwart

Eureka Mignon Filtro 


Eureka heeft zijn assortiment uitgebreid met de Mignon Filtro; dé koffiemolen voor filterkoffie. De Mignon Filtro biedt snelle, consistente en hoge kwaliteit maling. Daarnaast wordt de Filtro koffiemolen geroemd om zijn hoge bouwkwaliteit. De Eureka Mignon Filtro heeft speciaal ontwikkelde 50mm platte maalschijven; perfect voor een gelijkmatige koffiemaling perfect voor verschillende filterzetmethodes van cafetière tot een espressopotje!


Bouwkwaliteit van de Mignon Filtro

Het grote voordeel aan de Mignon Filtro zijn de traploos instelbare maalschijven. Daarmee gaat hij zijn grote concurrent de Baratza Encore direct voorbij. De Filtro werkt erg fijn in zijn simpliciteit. Aan de zijkant van de molen zit de knop om het malen te activeren. De Filtro wordt bijgeleverd met de handige opvangbak voor de maling die bij de uitloop geplaatst kan worden. De doorzichtige bonencontainer aan de bovenkant van de molen heeft een capaciteit van 300 gram. De Eureka Mignon Filtro weegt zo'n 5.6kg. Dat komt vooral door zijn zware 260 Watt inductiemotor en zware behuizing. 

De Filtro is onderdeel van de Mignon serie. Waar de Eureka Mignon Manuale, Silenzio of de Specialita vooral goed preseteren in het fijnere spectrum (espressomaling), is de Filtro bijzonder goed voor filterkoffie.


Is de filtro ook geschikt voor espresso?

Omdat de Filtro koffiemolen traploos instelbaar is, kan je er ook gemakkelijk espresso mee malen. Alleen door zijn Brew Specific Design maalschijven is hij veel minder consistent in het fijnere spectrum (espressomaling). Wij raden het dus af om deze molen te gebruiken voor espresso.


Technische specificaties

Type maalschijven

50mm gehard staal platte maalschijven

Afmetingen (HxBxD)350mm x 190mm x 150mm
Bonencontainer300 gram
Snelheid2,3g per seconde
Vermogen

260 Watt


Meteen aan de slag? Bekijk hieronder de 'Set Up & Use' video van Eureka


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

  • Model: Filtro
  • Beschikbaarheid: 47
  • €199,00
  • Excl. BTW: €164,46
Boven de €25,- gratis verzending.

Verzendtimer

Bestel binnen en uw bestelling komt binnen op Vrijdag 05 Maart 2021