Menu
Your Cart

Espressopotjes

Bestel binnen en uw bestelling wordt vandaag via PostNL verzonden.

Merk: Ilsa Model: RCA 0039
Ilsa Ringen Espressopotje 3 Stuks - Type 90 - Maat 3ProductomschrijvingLekt uw espressopotje? We adviseren om met regelmaat de ring te vervangen. Dit voorkomt dat de ring uitdroogt, scheurt en er voor zorgt dat tijdens het zetten van koffie uw potje lekt. Tevens zorgt het regelmatig vervangen er voo..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Ilsa Model: RCA 0046
Ilsa Ringen Espressopotje 3 Stuks - Type 91 - Maat 10ProductomschrijvingLekt uw espressopotje? We adviseren om met regelmaat de ring te vervangen. Dit voorkomt dat de ring uitdroogt, scheurt en er voor zorgt dat tijdens het zetten van koffie uw potje lekt. Tevens zorgt het regelmatig vervangen er vo..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Merk: Ilsa Model: RCA 0040
Ilsa Ringen Espressopotje 3 Stuks - Type 90 - Maat 6ProductomschrijvingLekt uw espressopotje? We adviseren om met regelmaat de ring te vervangen. Dit voorkomt dat de ring uitdroogt, scheurt en er voor zorgt dat tijdens het zetten van koffie uw potje lekt. Tevens zorgt het regelmatig vervangen er voo..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Merk: Ilsa Model: Omnia-2
Ilsa Omnia Express Espressopotje Maat 2Prachtig Italiaans espressopotje van RVS uit Turijn, ItaliëMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te ze..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Ilsa Model: Turbo-Express-9
Heerlijk Italiaanse moka met de Ilsa Turbo ExpressMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te zetten wanneer een machine in de weg staat! Dit Il..
€64,94
Excl. BTW:€53,67
Merk: Ilsa Model: RCA 0038
Ilsa Ringen Espressopotje 3 Stuks - Type 90 - Maat 1ProductomschrijvingLekt uw espressopotje? We adviseren om met regelmaat de ring te vervangen. Dit voorkomt dat de ring uitdroogt, scheurt en er voor zorgt dat tijdens het zetten van koffie uw potje lekt. Tevens zorgt het regelmatig vervangen er voo..
€3,00
Excl. BTW:€2,48
Merk: Ilsa Model: Turbo-Express-6
Heerlijk Italiaanse moka met de Ilsa Turbo ExpressMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te zetten wanneer een machine in de weg staat! Dit Il..
€42,00
Excl. BTW:€34,71
Merk: Ilsa Model: Slancio-Mat-6
Ilsa Slancio Espressopotje RVS Mat - 6 kopsKoffiezetten in stijl met de Ilsa SlancioMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te zetten wanneer e..
€89,90
Excl. BTW:€74,30
Merk: Ilsa Model: Slancio-Glanzend-6
Ilsa Slancio Espressopotje RVS Glanzend - 6 kopsKoffiezetten in stijl met de Ilsa SlancioMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te zetten wann..
€89,90
Excl. BTW:€74,30
Merk: Ilsa Model: Omnia-6
Ilsa Omnia Express Espressopotje Maat 6Prachtig Italiaans espressopotje van RVS uit Turijn, ItaliëMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te ze..
€49,90
Excl. BTW:€41,24
Merk: Ilsa Model: Slancio-Mat-1
Ilsa Slancio Espressopotje RVS Mat - 1 kopsKoffiezetten in stijl met de Ilsa SlancioMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te zetten wanneer e..
€59,90
Excl. BTW:€49,50
Merk: Ilsa Model: Slancio-Glanzend-4
Ilsa Slancio Espressopotje RVS Glanzend - 4 kopsKoffiezetten in stijl met de Ilsa SlancioMoka, Italiaanse Cafetiëre, Espressopotje, Espressokannetje, iedereen heeft er zijn of haar naam voor en allemaal hebben we er koffie uit gedronken! Pittig en een perfecte manier om koffie mee te zetten wann..
€79,90
Excl. BTW:€66,03
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 27