Upgradekit voor een E61 espressomachine | Van Pommeren

E61 groep espressomachine upgrade set (IMS Competition/Cafelat)

-10% E61 groep espressomachine upgrade set (IMS Competition/Cafelat)

Upgrade kit E61 zetgroep espressomachine 


Upgrade kit voor espressomachines met de E61 zetgroep

Ben jij op zoek naar de perfecte extractie voor je E61 espressomachine? Met deze upgrade set voor je halfautomatische espressomachine verbeter je niet alleen de waterverdeling van de zetgroep, ook de extractie van de koffie wordt verbeterd: dit resulteert allemaal in een volle en rijkere espresso in het kopje.


Specificaties

        1. IMS competition E61 200IM douchezeef #525001

Deze douchezeef van IMS is speciaal ontwikkeld voor koffieliefhebbers die de hoogste kwaliteit uit hun espressomachine willen halen. Door het speciaal ontwikkelde patroon van de douchezeef verdeeld het water zich evenredig over de koffie tijdens het zetten van uw espresso. Hierdoor extraheert het water meer smaak uit dezelfde gemalen koffie.

        2. IMS Competition Ridgeless 16g-19g filterbakje #527868

Ook dit filterbakje van IMS zorgt ervoor dat u een betere extractie van uw koffie krijgt. De gladde oppervlakte van het filterbakje zorgt ervoor dat uw meer smaak, textuur en een voller mondgevoel in uw kopje terecht komt. Het standaard fiterbakje (voor dubbele espresso) die u geleverd krijgt bij de meeste merken, loopt lichtelijk taps toe naar binnen, dit kan zorgen voor een minder even extractie van de koffie in het filterbakje. Het bakje van IMS loopt recht naar beneden wat zorgt voor een even extractie van alle koffiedeeltjes in het filterbakje. 

Onze zetadvies: een dosering van 18gram gemalen koffie in het filterbakje. Hiermee houden wij een ratio aan van 1:2. Dit betekend dat wij binnen 30 seconden een hoeveelheid van 36g espresso in onze kopje willen. 

  3. Cafelat silicone groepring 8.5mm voor E61 espressomachines #516526

De groepring van Cafelat is speciaal ontwikkeld voor espressomachines met een E61-zegroep. Standaard zit er een rubberen ring in een espressomachine. Silicone groepringen blijven langer stugger en gaan doorgaans een stuk langer mee dan de groepringen van rubber. Doorgaans zit er een 8.5mm groepring in de E61 zetgroep, echter kan dit sommige gevallen 8.0mm zijn. Deze kunt hier rechtsboven selecteren. Mocht u twijfelen, neem dan contact met ons op


Geschikt voor:

Deze upgrade kit is geschikt voor elke espressomachine met de E61 zetgroep (enkele boiler, warmtewisselaar of dubbele boiler) Mocht u twijfelen, neem dan contact met ons op


Bekijk hier hoe IMS zijn filterbakjes en douchezeven produceert


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Model: E61upgradekit
  • Beschikbaarheid: 9
  • €42,50
  • €38,25
  • Excl. BTW: €31,61
Boven de €40,- gratis verzending.

Beschikbare opties:

Verzend timer

Bestel binnen en uw bestelling komt binnen op Zaterdag 14 December 2019