Menu
Your Cart

Vind je favoriete merk

Merk: Caffè Martella Model: CMMaximum1
Caffè Martella Maximum Class 1kg Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Van Pommeren's Keuze De Maximum Class van Caffé Martella. Een gave combinatie van volle Italiaans gebrande koffie en een milde afdronk. Omdat wij al meer dan 10 jaar samenwerken met de fami..
€20,90
Excl. BTW:€19,17
Merk: Caffè Martella Model: CMMaximum250
Caffè Martella Maximum Class 250 gram Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Productomschrijving Deze koffie van koffiebranderij Martella uit Rome herken je direct aan een perfecte balans in smaak. De toeweiding die zij hebben voor de klassieke espresso gaat ver en ..
€7,00
Excl. BTW:€6,42
Merk: Caffè Martella Model: CMbiocaffe1
Caffè Martella Biocaffè 1kg Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit RomeEen bijzondere espresso is bijzonder in elk opzichtEerlijke handel en milieuvriendelijke houding is, zoals Martella verkondigd, geen loze marketingzin, maar een feit. In 2016 werd de BIO C..
€26,00
Excl. BTW:€23,85
Merk: Caffè Martella Model: CMMirus1
Caffè Martella Mirus Class 1kg Bonen Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Productomschrijving Deze koffie van koffiebranderij Martella uit Rome herken je direct aan een perfecte balans in smaak. De toeweiding die zij hebben voor de klassieke espresso gaat ver en is inmi..
€19,90
Excl. BTW:€18,26
Merk: Caffè Martella Model: CMESEMax100
Caffè Martella Maximum Class E.S.E. Servings 100 stuks Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Productomschrijving Deze koffie van koffiebranderij Martella uit Rome herken je direct aan een perfecte balans in smaak. De toeweiding die zij hebben voor de klassieke espresso g..
€30,00
Excl. BTW:€27,52
Merk: Caffè Martella Model: CMESEMax20
Caffè Martella Maximum Class E.S.E. Servings 20 stuks Een romige koffie van derde generatie familiebranderij uit Rome Productomschrijving Deze koffie van koffiebranderij Martella uit Rome herken je direct aan een perfecte balans in smaak. De toeweiding die zij hebben voor de klassieke espresso ga..
€9,00
Excl. BTW:€8,26
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6